Managementul Proprietatii


property management

Chiar daca la prima vedere poate parea simpla, gestionarea unei proprietati se va dovedi de multe ori dificila, mai ales pentru proprietarii care nu dispun de timpul necesar sau de know-how. 

Poate parea surprinzator, insa o proprietate cu potential bun de inchiriere poate avea randament cu pana la 50% mai scazut daca nu este gestionata corect. Pentru a va maximiza profitul oferit de o proprietate inchiriata (comercial sau rezidential), trebuie sa tineti cont de costurile de intretinere, de durata de ocupare de catre chiriasi, de impozite si de multe alte elemente. De asemenea, timpul care trebuie investit este considerabil, mai ales in momentul in care trebuie sa gasiti un chirias nou. 

Stim cu totii cat de stresanta este perioada in care trebuie sa va prezentati la zeci de vizionari, sa fiti tot timpul disponibil pentru intrebari, sa evaluati potentiali chiriasi, apoi sa treceti prin birocratia aferenta redactarii si inregistrarii contractelor… Adaugam la acestea nevoia permanenta de investitii in proprietate, de reparatii, daunele potentiale, monitorizarea incasarilor si a costurilor de intretinere si obtinem rapid o fisa de post completa pentru in job suplimentar - job pentru care cu siguranta nu aveti timp. 

De aceea, echipa Allimob va vine in ajutor, oferindu-va o gama completa de servicii de property management, care va vor salva atat timp, cat si bani. Cum va putem ajuta?

  • Gestionarea vizionarilor la inchiriere
  • Evaluarea si promovarea corecta a proprietatii dumneavoastra
  • Pregatirea proprietatii pentru inchiriere
  • Redactarea contractelor si gestionarea negocierilor la inchiriere
  • Evaluarea potentialilor chiriasi - persoane fizice sau companii
  • Suport pentru procesul birocratic de plata a impozitului sau de inregistrare a contractului de inchiriere
  • Gestionarea platilor lunare si monitorizarea achitarii corecte a facturilor la utilitati
  • Gestionarea situatiilor neprevazute de tipul avarii, reparatii necesare, nevoi ale chiriasilor
  • Gestionarea inchieierii unui contract si predarea apartamentului, evaluarea starii imobilului pentru calculul garantiei

Practic, dumneavoastra nu va trebui sa faceti altceva decat sa va bucurati de profitul produs de proprietatea dumneavoastra. 

Gestionarea proprietatii este un job in sine si nu este necesar sa va asumati aceasta corvoada singuri. Allimob este echipa de profesionisti care va poate ajuta in toate privintele atunci cand doriti sa valorificati o proprietate.

VRETI SA AFLATI MAI MULTE DESPRE CUM VA PUTEM AJUTA SA GESTIONATI MAI BINE PROPRIETATILE DE INCHIRIERE?

Hai sa vorbim!

CONTACTATI-NE!